beats by dre cheap

20:02

Evo drugi put kako počinjem pisati post. Prvi sam sučajno obrisala i bila sam na granici odustajanja.
Vrijeme otkad se završio fax i otkad sam došla kući mi relativno brzo prolazi, iako je tek deset dana prošlo.
Danas sam počela učiti. Imam puno ali potrudit ću se, dat ću sve od sebe a rezultate ćemo vidjeti.
Napravila sam sebi neki plan učenja i trudit ću se držati njega. Danas sam čak prešla i malo više od planiranog i sretna sam zbog toga.
Generalno vrijeme u julu mi uvijek sporije prolazi u odnosu na august koji puno brže prođe. Ne volim pretjerano ljeto, valjda mi zato nekad i zna biiti smorno.

Nedostaje mi Sarajevo. Nisam sigurna da li je to zbog mog drugačijeg života tamo ili zbog njega. Ne znam, ali se trudim izbaciti i njega iz glave potpuno. Bila sam na pragu toga, malo mi je falilo, ali onda se na par dana vratio u moj život, i neću reći da me vratio na sam početak, ali haman da jeste.

Sve što u ovom trenutku želim i što bih voljela je dati uslov. Znam da je to teško u ovoj situaciji ali volim misiti da je moguće.
Nekad mi dođu dani kadv bih se zatvoria u kuću do septembra, ne izlazila, i samo učila i ugrabila taj uslov.

Previše sam lijena postala po pitanju izlazaka. Puno mi treba da se natjeram, ali mi uvijek dobro dođe, tako da trebam malo povećati izlaske, dobro će doći.
Sad odoh popiti kafu i još malo na učenje. Sutra je novi dan, i mobitel koji sam naručila još prošle sedmice nije došao, pa me možda sutra obraduje. Držite mi fige, ludim bez mobitela.


http://.blogger.ba
16/07/2017 20:01